Work

tekenenen in code

Tekenen met HTML CSS

"Dit is een project dat volledig bestaat uit code. Ik heb in dit project geleerd hoe ik met de codeer code HTML en CSS een bestaand character kan tekenen en animeren. Het character is opgebouwt uit vierkanten en circels, er is voor het tekenen veel gespeelt met de positionering en de verschillende mogelijkheden die er mogelijk waren. Als bonus veranderd de achtergrond afhankelijk van de tijd van de dag."

klik hier, om de code in werking te zien

Party app scherm ontwerpen

Party app scherm ontwerpen

Dit project is bedoeld voor studenten die in Nederland komen van het buitenland en geen idee hebben hoe of wat voor festifals hier te vinden zijn. Deze app dient om de studete te informeren over de festivals en hoe het regelen, ernaar toe gaan, het betalen, feesten en cultuur in elkaar zit. Voor mij moest het ontwerp 2 dingen uitstralen, feesten en informatie website, dit heb ik gedaan door een duidelijk patroon te geven aan waar je de informatie kan zoeken en fele kleuren te gebruiken die je vaak ziet bij de festivals zelf, op deze manier linkt de gebruiker het ook meteen aan feesten, de naam helpt ook.

voor het process klik hier

tekenenen in code

Sleepy Wally, kinder projector en muziekdoos

Dit project is bedoeld voor kinderen, in dit project is heel veel onderzoek gedaan naar slaap, wat maakt kinderen slaperig,en hoe kunnen wij een probleem met slapen verbeteren voor de kinderen. Oranje licht maakt slaperig, en geluid stelt gerust bleek uit onderzoek, hieruit is ons project onstaan. Ik heb me dit project voornamelijk bezig gehouden met onderzoek en design van Wally. Denk hierbij aan het product, het logo, documentatie en onderbouwing (ik heb dit project met 2 mensen samen gewerkt, Minoesch en Rodney de boer)

voor het process klik hier

tekenenen in code

Banana apps stage werk

Dit project bestaat uit verschillende onderdelen van werk waar ik trots op ben van een stage bij banana apps, dit is een bedrijf dat applicaties maakt voor kinderen, één van de de dingen die ik heb gemaakt bij dit bedrijf is een logo voor één van deze applicaties, zoals je hiernaast ziet, daarnaast heb ik ook nog ander werk gedaan, ik wekte hier met veel mensen, dus ik zal voornamelijk de dingen laten zien die ik volledig gemaakt heb.

voor het process klik hier

illustraties

Scherm en design ontwerpen Funforest

Dit project moesten wij voor Funforest, een klim activiteit een digitaal en physiek product maken in de vorm van schermen en iets dat ze physiek konden vast pakken, het doel was dat kinderen van 8 - 16 jaar vaker en liever terug kwamen naar Funforest dan wat nu het geval was. Hiernaast zie je het opstart scherm van de app die ik heb gemaakt. Het concept is dat kinderen met behulp van een scanner dieren gaan zoeken in de boomen deze dieren hebben een QR code, bij het scannen van deze code krijgen ze een weetje over het dier. aan het einde van de klim connecten ze de scanner met het scherm, er start nu een spel (zie afb hiernaast) De kinderen strijden nu voor de titel beste ranger, zei moeten correct de digitalen encyclopedie invullen. voor het volledige scherm design download de link voor de presentatie onder aan de pagina van het process.

voor het process klik hier

logo toneelstuk

Witchworld decoraties +logo

In mijn stage bij witchworld heb ik een klein deel genspendeerd aan het maken van handgemaakte objecten, decore stukken. Het was de bedoeling dat door deze als een soort etalage door de straten van Almere te zetten om zo publiciteit op te doen voor het pretpark dat witchworld wou bouwen. Deze decore stukken werden ook gebruikt voor toneelstukken die opgevoerd werden voor de kinderen, hiervoor werd mij ook nog gevraagd een logo te maken, dit moest een fantasy boek zijn (zie afb hiernaast)

voor de decore stukken kijk hier

>